Visa att du är ett fan!

Visa att du är ett fan!

Om du gillar ett visst metalband finns det stora möjligheter för dig att köpa deras kringprodukter, eller merchandise och visa att du gillar dem. Det finns en hel del produkter du kan köpa för att ge stöd till de musiker du gillar och samtidigt visa allmänheten att du är ett fan. I det här inlägget kommer du att få några exempel på produkter du kan köpa.

Till mobiltelefonen

Förutom att du kan lyssna på metalmusik med hjälp av din mobiltelefon och därmed stötta dina favoritband, finns det fler sätt för dig att visa att du är ett fan genom din mobiltelefon. Ett bra sätt är att köpa ett mobilskal med ditt favoritbands logga på. En del band säljer mobilskal i deras webbshoppar. De kan också sälja klistermärken som du kan klistra på ditt mobilskal. Om du har en iPhone 12 pro finns det skal du kan köpa och smycka det med ett metalbands klistermärke för att på så sätt visa att du är ett fan av dem. Om du inte hittar ett skal med ditt favoritband på kan du välja att trycka ett eget skal.

Till garderoben

Det är kanske inte någon större nyhet för dig att det finns kläder med metaltryck, eftersom rockband var bland de första som lanserade merchandise som säljs på konserter. Numera kan man även köpa kläder med bandtryck på deras webbshoppar. Det finns en hel del kläder du kan köpa till din garderob. Om du gillar flera band har du ännu större möjlighet att låta hela din garderob bestå av kläder med tryck av de band du tycker om. Det finns en hel del olika plagg att välja bland, till exempel T-shirts och hoodies, men det finns också kepsar och mössor. Med andra ord kan du faktiskt klä dig i metalkläder från topp till tå om du vill. Förutom att det finns kläder finns det också en hel del accessoarer, till exempel tygkassar och väskor. Och om du inte hittar kläder med ditt favoritbands logga har du möjlighet att trycka kläder själv. Fördelen med att bära kläder med ditt favoritband är att det kan vara lite av en isbrytare. Om ett annat fan får syn på dig kan det vara början på en ny vänskap.

Till hemmet

Det finns också inredning till ditt hem som har ett metalbands logga tryckt på sig som du kan köpa. När du besöker ditt favoritbands hemsida och går in på deras webbshop kommer du att upptäcka att det finns både kläder, accessoarer och även en hel del inredning. Några produkter som brukar säljas med bandlogga eller tryck på är till exempel glas och underlägg. Men det finns också posters och tavlor som du kan beställa hem och hänga upp på dina väggar för att på så sätt visa vilket som är ditt favoritband.